Distinguished Gentleman’s Ride

  Op 24 september 2017 zullen de echte heren zich in de hele wereld verzamelen voor een wereldwijde hommage aan motorrijden, stijl, vriendschap en lol, als tweewielige aandachtstrekker voor prostaatkanker. In meer dan 450 steden zullen de heren zich op chique kleden, om door de stad te rijden als onderdeel van de Distinguished Gentlemen’s Ride. Hiermee sluiten ze zich aan bij een wereldwijd fenomeen, dat in 2012 voor het eerst  de kop opstak toen  een stel Australische vrienden het soms negatieve imago  van motorrijders wilde compenseren.

  Triumph Motorcycles werkt samen met de organisatie en is er trots op een rol te mogen spelen bij het aanslingeren van de wereldwijde groei van dit fantastische initiatief. Het draait daarbij allemaal om de scramblers, caféracers, klassieke motorfietsen en bobbers, met de fijne kerels die ze bezitten, ongeacht welk merk. Het draait hierbij allemaal om het maken van een geweldige motorrit en bewustmaking, plus zo veel mogelijk geld voor de bestrijding van een ziekte die wereldwijd elk uur een slachtoffer maakt. 

  Voor iedereen die  graag zelf een rit wil organiseren of wil weten waar je er een kunt bijwonen? Kijk voor meer informatie op www.gentlemansride.com.


  Distinguished Gentleman's in actie

  Check de video:

  Rij mee met een van de ritten

  In België worden de volgende ritten georganiseerd: 

  • Antwerpen
  • Brugge
  • Brussel
  • Ghent
  • Roeselare
  • Luik
  • Namur
  • Chievres

  Wil je aansluiten bij een van hen? Registreer je dan eerst via www.gentlemansride.com en meld je vervolgens aan en op de Facebook evenement pagina van de betreffende rit. Hier kom je in contact met andere deelnemers en organisatoren van deze rit. Vergeet ook niet om je eigen vrienden uit te nodigen om deel te nemen of te doneren natuurlijk! Deze Facebook pagina's zijn te vinden op de site van de organisatie. 

  Doneren

  Het doel van de Distinguished Gentleman's Ride is aandacht te vragen voor prostaatkanker en geld te werven voor onderzoek. Een op de vijf mannen krijgt er ooit in zijn leven mee te maken en dus is het van groot belang dat er naar medische oplossingen gezocht word. Hiervoor is geld nodig.

  De deelname aan de ritten is gratis, maar wel van groot belang om de aandacht te trekken. Doneren kan via wwww.gentlemansride.com