Distinguished Gentleman’s Ride

  Triumph is de officiële motorsponsor van de volgende editie van de Distinguished Gentleman’s Ride, het wereldwijde fenomeen waarbij chic geklede heren voor het goede doel rijden.

  De Distinguished Gentleman’s Ride is een themarit die wordt georganiseerd om mensen bewuster te maken van twee goede doelen die belangrijk zijn voor mannen, en om er geld voor in te zamelen. Stichter Mark Hawwa kreeg het idee voor de themarit in 2012, toen hij een foto zag van Don Draper uit de tv-reeks Mad Men, die in een net pak op een klassieke motor zat. Triumph vindt dat de Distinguished Gentleman’s Ride model staat voor alles wat zo mooi is aan motorrijden en steunt het evenement al jaren. Ondertussen is DGR uitgegroeid tot een internationaal evenement.

  Waar zijn de ritten?


  Sinds de start is DGR elk jaar uitgebreid naar nog meer landen en steden en worden miljoenen ingezameld door motorrijders uit alle lagen van de bevolking die hiervoor samenkomen. In 2016 reden meer dan 56.000 chic geklede motorrijders op hun klassieke en vintage motors rond in 500 steden in 90 landen. Overal vestigden ze de aandacht op de twee gekozen goede doelen van GDR en zamelden daar geld voor in: prostaatkankeronderzoek en de preventie van zelfmoord bij mannen.

  Hoe is Triumph hierbij betrokken?

  Er zijn tegenwoordig heel wat bekende namen die het evenement promoten en groter maken, waaronder Charley Boorman, de avonturier van Triumph zelf. Ook is er een speciaal uitgebracht DGR Digby Riding Jacket verkrijgbaar bij Triumph-dealers. Een deel van de opbrengst van elke verkochte jas gaat naar de Distinguished Gentleman's Ride. Zo wordt de donatie van de heren nog groter.

  Hoe kan ik deelnemen?

  Wil je graag je zondagse kleren aantrekken en deelnemen aan de volgende Distinguished Gentleman's Ride? Je vindt meer informatie op de Website van DGR, waar je je ook kunt inschrijven.

  Maar maak je geen zorgen als je niet kunt meerijden. Als je wilt, kun je via de officiële socialmediakanalen van Triumph het nieuws volgen en zie je de foto's van de Triumph-rjders die overal ter wereld deelnemen, van Lahore tot Londen en Los Angeles.

  www.facebook.com/OfficialTriumphBelgie


  Back to Top