Skip to main content

COMPROMISLOZE FOCUS

OP RACEN

Motocross rider whipping Triumph TF 250-X
Triumph TF 250-X riding on motocross track

MOTOCROSS

Ontwikkeld door Triumph-technici en motorcrosskampioenen van wereldfaam

DE VOLLEDIG NIEUWE TF 250-X IS GEMAAKT OM TE WINNEN

 

Uitgevoerd door professionele rijders op een afgesloten circuit onder gecontroleerde omstandigheden. Niet nabootsen. Het getoonde model is ENKEL geschikt voor races op een afgesloten circuit. Draag steeds een helm, oogbescherming en beschermende kledij.

VOLLEDIG NIEUWE TF 250-X

Van de eerste bocht vol adrenaline tot de eindstreep is de volledig nieuwe Triumph TF 250-X de ultieme 250cc-motor van je dromen.

Prijzen Vanaf 11.395,00 €

Triumph TF 250-x static image
Ricky Carmichael test riding Triumph TF 250-X

"Deze machine is gemaakt om te winnen... met van alles het beste, een totaalpakket dat iedere rijder een ongeëvenaarde winnende prestaties biedt."

— Ricky Carmichael (The Goat)

Compromisloze ontwikkeling

De technici van ons toonaangevende chassis en motorblok hebben samengewerkt met legendes uit de motorcross om helemaal in de stijl van Triumph zonder compromissen de racewinnende TF 250-X te ontwikkelen.


Two motocross riders jumping a Triumph TF 250-X at Motocross track

volledige inzet van jouw racepartner

Triumph ondersteunt al jouw behoeften voor het racen.
Zo zijn er een 24/7 online onderdelenshop, gespecialiseerde services van ons team van motorcross-dealercentra, en een exclusieve kledingcollectie.

Two motocross riders talking sat on Triumph TF 250-X

tf x series

Een nieuw karakter voor een nieuw tijdperk. Deze TF 250-X is compromisloos gericht op het racen en gemaakt om te winnen.

Triumph TF250X Jet Black Right Hand Side

VOLLEDIG NIEUWE TF 250-X

Prijzen Vanaf 11.395,00 €

Dit zijn video’s en foto’s van professionele rijders op een afgesloten circuit onder gecontroleerde omstandigheden. Niet nabootsen. Het getoonde model is ENKEL geschikt voor races op een afgesloten circuit. Draag steeds een helm, oogbescherming en beschermende kledij.

Deze video’s en foto’s zijn geen instructiebeelden! Enkel voor entertainment.

Bij Triumph willen we dat elke rit veilig en aangenaam verloopt. Rijd altijd op een veilige manier, binnen de grenzen van je eigen mogelijkheden. Volg een rij-cursus. Rijd nooit onder invloed van drugs of alcohol. Neem de gebruikershandleiding door. Inspecteer steeds je Triumph motorfiets voordat je gaat rijden.

Step

TF 250-X

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in Triumph’s project van wereldklasse in offroad wedstrijden.

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph heeft de gegevens die wij over je bewaren altijd met respect behandeld en zal dat ook blijven doen.