Skip to main content

DISTINGUISHED GENTLEMAN’S RIDE

Triumph DGR tank logo
2021 DGR Poster

WAT IS DE DGR?

De Distinguished Gentleman's Ride organiseert thema-ritten over de hele wereld om aandacht te vragen en fondsen te werven voor goede doelen voor mannen. Stichter Mark Hawwa vond de inspiratie voor het 'dressing dapper'-thema toen hij een foto zag van Don Draper uit de serie Mad Men die in een pak op een klassieke motorfiets zit. Triumph vond dat de Distinguished Gentleman's Ride alles omvat waar het bij motorrijden om draait en ondersteunt de organisatie nu al een paar jaar op rij om uit te groeien tot een wereldwijd evenement.

WAAR VINDT HET PLAATS?

 

Door de jaren heen breidde de Distinguished Gentleman's Ride zich uit naar steeds meer landen, steden en dorpen. In 2021 sprongen meer dan 65.000 distinguished gentlemen op hun klassieke of oldtimer motor en reden 'alleen tesamen' uit op meer dan 2000 locaties over de hele wereld.

Distinguished gentlemen's ride Triumph

HOE IS TRIUMPH HIERBIJ BETROKKEN?

Naast het ondersteunen van de rit door middel van betrokkenheid bij de wereldwijde gemeenschap van moderne Triumph-klassiekers en motorrijders, hebben we ook verschillende motorfietsen wereldwijd gedoneerd om fondsenwervingsinspanningen te belonen. In 2020 grepen deelnemers in honderden steden over de hele wereld hun stopdas, persten hun tweed jasje, reden op hun motorfiets en zamelden $2,7 miljoen in voor de gezondheid van mannen. Deze grote prestatie kwam in niet geringe mate tot stand dankzij onze gepassioneerde fans en hun ongelooflijke fondsenwervingsinspanningen.

 

ONDERDEEL WORDEN VAN HET TRIUMPH TEAM

Ook dit jaar zullen we een Officieel Triumph Riding Team afvaardigen. Elke eigenaar van een Modern Classic Triumph kan toetreden tot de Triumph DGR Riding Group en de top-5 fondsenwervers uit elk van die teams wint een grote kledingprijs van Triumph.

Je can op verschillende manieren aansluiten bij de Triumph DGR Riding Group

1. Wie zich voor het eerst registreert en naar het Ride Dasboard gaat, vindt de belangrijkste links naar de Voorgestelde Teams in het hoofdblok van die pagina. 

2. In het drop down menu van de tab 'About DGR' kunnen rijders de 'Voorgestelde Teams' aanklikken. Daar vinden ze de leidende teams met een link om zich aan te sluiten.

3. Op z'n dahsboard pagina kan een rijder klikken op 'create/join a team'. Op die pagina kunnen ze zelf een team creëren of een bestaand team opzoeken.

Distinguished gentlemen's ride Triumph

HOE KAN IK DEELNEMEN?

Als je je op je zondags wil zetten en wil deelnemen aan de volgende Distinguished Gentleman's Ride, dan kan je meer informatie vinden of je aanmelden om fondsen te werven op de website van de DGR.

BLIJF OP DE HOOGTE

Als je je op je zondags wil zetten en wil deelnemen aan de volgende Distinguished Gentleman's Ride, dan kan je meer informatie vinden of je aanmelden om fondsen te werven op de website van de DGR