Skip to main content

OLIEADVIES

Voor de best mogelijke prestaties adviseren wij Castrol als enige leverancier van smeermiddelen voor al onze motorfietsen.

 

 

DE JUISTE OLIE

Bij Triumph raden we uitsluitend Castrol-olie aan, omdat we onze motorfietsen ontwerpen, bouwen en testen met Castrol-producten, zodat ze volledig zijn afgestemd op de prestaties van onze motoren en oliefiltersystemen.

Het is duidelijk dat de keuze van de motorolie van cruciaal belang is voor de werking en het behoud van uw motorfiets.  Het is dus verstandig om te profiteren van Triumphs bekende obsessie met rijkwaliteit en Castrols al lang bestaande uitmuntende techniek.

 

 

CASTROL-OLIE

Castrol levert de enige olie die speciaal voor motorfietsgebruik is ontwikkeld.  Als exclusieve smeeroliepartner voor Triumph voldoet Castrol niet alleen aan onze strenge normen op het gebied van precisie-engineering, testen en beoordeling maar overtreft ze zelfs. 

Van oudsher zet Triumph zich volledig in voor nieuwe productontwikkeling en technologische vooruitgang, wat de progressieve waarden van Castrol weerspiegelt. Een dergelijke gunstige combinatie van hoge kwaliteit heeft bijgedragen aan de reputatie van Triumph Motorcycles van wereldklasse op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties.  

Triumph blijft werken aan spannende progressieve motorfietsontwikkelingen en de smeermiddelen van Castrol maken daar een belangrijk deel van uit.

TRIUMPH-MOTOREN EN CASTROL-OLIE

Hoogwaardige olie voor hoogwaardige motorfietsen.

Kom meer te weten