Dit seizoen gaan de befaamde Triumph triples op tournee langs onze Triumph dealers door heel Nederland tijdens de Triumph Triples on Tour vanaf het weekend van 22 maart tot en met het weekend van 20 april. 

    Voor u is dit de uitgelezen mogelijkheid een test rit te maken op een van onze alom geprezen Triples bij u in de buurt. De uitgebreide line-up* van de Triumph Triples bestaat uit de Trophy, Tiger Sport, Tiger Explorer, Tiger 800, Speed Triple, Street Triple en de Daytona. Al deze modellen zijn verschillend in karakter en uitstraling maar een ding hebben zij gemeen, die heerlijke driecilinder!

                  

    De Triples van Triumph staan al sinds jaar en dag bekend om hun plezierige motorkarakter. Ze bieden de rijder het beste van twee werelden, ruim voldoende koppel onderin en een overtuigend topvermogen. Daarbij staan ze bekend om hun vloeiende vermogensafgifte waardoor het vermogen vrij komt wanneer u dit wilt. Of u nu rustig door de stad rijdt of de snelste rondentijden ooit noteert de Triumph Triple geeft u het vertrouwen om het beste uit uzelf te halen.

    Dankzij jaren van (door)ontwikkeling en de toewijding van onze technici is de Triumph Triple een beproefd concept dat al vele prijzen en testen op zijn naam heeft staan. Hier zijn wij trots op en dat willen wij u graag laten zien,  kom daarom langs tijdens een van de weekenden van de Triumph Triples on Tour en overtuig uzelf.

    De te rijden demo’s kunnen per dealer verschillen. Kijk voor een overzicht van de te rijden modellen op de evenementenkalender om te zien wanneer de Triumph Triples on Tour bij u in de buurt is.