Skip to main content

TRIUMPH & birds of prey

TRIUMPH MOTORCYCLES RIJDT DE BIOSCOPEN BINNEN MET WARNER BROS.PICTURES ANTI-HERO ACTION ADVENTURE MOVIE

“BIRDS OF PREY” 

 

(AND THE FANTABULOUS EMANCIPATION OF ONE HARLEY QUINN)

 

 

 

Triumph Motorcycles Ltd. is ongelooflijk trots om een wereldwijde samenwerking aan te kondigen met Warner Bros. Pictures ter ondersteuning van de aankomende speelfilm Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn, die 7 februari 2020 wordt uitgebracht. Deze samenwerking past in de traditie van al meer dan 100 jaar product placement in vele bekende blockbuster films. 

 

 

 

Birds of Prey Triumph Street Triple RS

In de film rijdt Huntress op een agressieve, stijlvolle zwarte Triumph Street Triple RS, een belangrijk  onderdeel passend bij haar badass-karakter! 

Triumph Street Triple RS on Birds of Prey set

 


In de film rijdt Huntress op een agressieve, stijlvolle zwarte Triumph Street Triple RS, een belangrijk  onderdeel passend bij haar badass-karakter! Uit wraak op degenen die haar familie onrecht hebben aangedaan, heeft ze de topmaffiabaas van Gotham City en anderen in het vizier, en haar kruisboog op hen gericht.

De film bevat een aantal spannende actiescènes met explosieve motoracties en stunts. 

Over de film

Heb je ooit gehoord van de agent, de zangvogel, de psychopaat en de maffiaprinses?  Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) is een verdraaid verhaal verteld door Harley zelf, zoals alleen Harley het kan vertellen.  Wanneer Gotham's meest snode narcistische schurk, Roman Sionis en zijn ijverige rechterhand, Zsasz, een jong meisje genaamd Cass als doelwit nemen, wordt de stad op haar kop gezet om op zoek te gaan naar haar.  Harley, Huntress, Black Canary en Renee Montoya's paden kruizen elkaar en het onwaarschijnlijke viertal heeft geen andere keuze dan samen te werken om Roman neer te halen. 

In de Warner Bros. Pictures film keert Margot Robbie (I, Tonya) terug als Harley Quinn, naast Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane, TV's "Fargo") als Huntress; Jurnee Smollett-Bell (HBO's "True Blood") als Black Canary; Rosie Perez (Fearless, Pitch Perfect 2) als Renee Montoya; Chris Messina (Argo, TV's "Sharp Objects") als Victor Zsasz; en Ewan McGregor (Stephen King's Doctor Sleep, de "Trainspotting" films) als Roman Sionis.  Nieuwkomer Ella Jay Basco staat ook bekend als Cassandra "Cass" Cain in haar filmdebuut. 

De film is geregisseerd door Cathy Yan (Dead Pigs) naar een script van Christina Hodson (Bumblebee) en is gebaseerd op personages van DC.  Robbie produceerde ook, naast Bryan Unkeless en Sue Kroll.  De uitvoerende producenten van de film zijn Walter Hamada, Galen Vaisman, Geoff Johns, Hans Ritter en David Ayer. 

Warner Bros. Pictures presenteert een LuckyChap Entertainment Production, een Clubhouse Pictures Production, een Kroll & Co. Entertainment Production, Birds of Prey (en de Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn).  Vanaf 7 februari in de bioscopen, gedistribueerd door Warner Bros. Pictures. 

Over de Street Triple RS

De Street Triple RS van Triumph is een motor met de beste specificaties, algemeen beschouwd als de meest toonaangevende, ultieme performance street bike.  

De unieke mix van eigenschappen van de Street Triple maakt hem; licht, snel, leuk, wendbaar en stijlvol - de Street Triple is sinds zijn introductie een motor die het beeld van performance street bikes heeft verandert in de motorwereld, met een ongelooflijk onderscheidend karakter, een opwindende driecilindermotor en toch bijzonder toegankelijk voor veel motorrijders over de hele wereld.  

De Street Triple heeft de middleweight sports category geherdefinieerd als de eerste keuze door de combinatie van een agressief uiterlijk, een licht en intuïtief rijgedrag, een opwindend vermogen en zijn unieke driecilinder geluid. De originele bad-ass look van de Street Triple is afgeleid van de originele streetfighter-beweging en de huidige generatie is een moderne interpretatie van deze iconische styling met een veel agressievere, hoekige en minimalistische uitstraling.  

Met het opwindende 765 cc blok  werd de Street Triple de lichtste motorfiets in zijn klasse, met alle nieuwe state-of-the-art technologie, een chassis met hoge specificaties en Triumph's kenmerkende uitzonderlijke afwerkingsniveau en detaillering. 

Step

De nieuwe Street Triple - de nieuwe #1 performance street motorcycle.

Wij nemen onze verantwoordelijkheden ten aanzien van uw gegevens uiterst serieus. Triumph heeft altijd de gegevens die wij over u hebben gerespecteerd, en zal dit blijven doen.

STREET TRIPLE RS

De driecilindermotor van de Street Triple, een nieuwe categorie die de maatstaf vormt met topspecificaties, levert verbeterde prestaties en is klaar voor gebruik op het circuit, een agressievere styling, uitstraling en houding, en nog betere technologie.  Het is de ‘Ultimate Performance Street’.

Prijzen Vanaf 11.700,00 €

Left-facing CGI shot of Street Triple RS