Distinguished Gentleman's Ride. Ook is dit de plek waar u zich kunt aanmelden voor een van de ritten in een stad in uw regio of een van de rijders die zich heeft geregistreerd kunt sponsoren en zo een bijdrage kunt leveren aan het doel. 

Voor meer informatie èn het moment waarop u zicht kunt aanmelden verwijzen wij u naar de site van de DGR. " /> Distinguished Gentlemans Ride 2016 | Triumph Motorcycles
  Triumph-Distinguished-Gentleman
  25/09/2016 - 25/09/2016

  Distinguished Gentleman's Ride

  Op zondag 25 september 2016 zullen ruim 40.000 motorrijders in 460 steden verspreid over de hele wereld gezamenlijk aandacht vragen voor prostaatkanker tijdens de vierde editie van de Distinguished Genleman’s Ride. Chique geklede heren en dames bestijgen dan hun Café Racers, Bobbers of Scramblers en brengen een ode aan motorrijden, stijl, plezier en vriendshap met als doel geld op te halen voor deze vreselijke ziekte die wereldwijd ieder uur een slachtoffer maakt. 

  Triumph Motorcycles werkt samen met de organisatie en is er trots op een rol te mogen spelen bij het aanslingeren van de wereldwijde groei van dit fantastische initiatief. Afgelopen jaar werd mede dankzij deze samenwerking 5 miljoen dollar (US) opgehaald en is de populariteit van het evenement aanzienlijk gestegen. 

  Belangrijk voor iedereen die mee wil doen is dat u dit in stijl doet, wat dit precies inhoudt kunt u terugvinden op de website van de Distinguished Gentleman's Ride. Ook is dit de plek waar u zich kunt aanmelden voor een van de ritten in een stad in uw regio of een van de rijders die zich heeft geregistreerd kunt sponsoren en zo een bijdrage kunt leveren aan het doel. 

  Voor meer informatie èn het moment waarop u zicht kunt aanmelden verwijzen wij u naar de site van de DGR.