Skip to main content

THRUXTON RS

Jet Black
Prijzen Vanaf 16.600,00 €
Stel Uw Motorfiets Samen
Tap and drag Click and drag
Loading your ride Loading your ride


Een unieke update en een enorme doorontwikkeling van het blok voor deze opwindende Thruxton levert een gloednieuwe RS met: 8 pk meer vermogen, 112 Nm piekkoppel lager in het toerengebied en een grotere reactiesnelheid dan ooit tevoren voor deze iconische motorfietslegende.

De nieuwe Thruxton RS heeft alle kenmerken, eigenschappen en kwaliteit van de beroemde Thruxton R van Triumph, samen met nog intuïtiever, wendbaarder rijgedrag, een nog modernere stijl en unieke afwerkingen en details.

Een speciaal sportief chassis in combinatie met een hogere specificatie wielophanging, racebanden, hoogwaardige Brembo M50-voorremmen en verbeterde technologieën voor de rijder zorgen voor een werkelijk opwindende, moderne sportieve Thruxton-rit. Doordat de ongelooflijke upgrade van de uitrusting, reageert het aanzienlijk vernieuwde Thruxton 1200 cc parallelle twinblok met hoog vermogen nu beter, heeft hij meer piekvermogen (105 pk @ 7.500 tpm) en levert hij een koppel van 112 Nm dat 700 tpm lager ligt in het toerentalbereik.  

Alles aan deze ongelooflijke nieuwe motorfiets is verfijnd om de beroemde reputatie van de Thruxton te versterken en de afkomst van Triumph‘s caféracer naar een hoger niveau te tillen. Met het nieuwe RS-model evolueert de legende.

 

 
Action shot of rider cornering through mountainous roads on the new Triumph Thruxton RS

THRUXTON RS PRESTATIES

Belangrijke nieuwe motorupgrades hebben het piekvermogen verhoogd tot 105 pk (bij 7.500 tpm) en leveren het maximumkoppel van 112 Nm, 700 tpm lager in het toerenbereik.

Zo hebben we deze geweldige fiets doorontwikkeld met moderne roadster-specificaties die ontworpen zijn om een hele nieuwe generatie rijders kennis te laten maken met deze authentieke caféracer.

Rear shot of the new Triumph Thruxton RS taking on a corner

THRUXTON RS BESTURING

De Thruxton RS is 6 kg lichter, heeft meer karakter en is perfect voor rijders die houden van de gerichte sportieve zuiverheid en prestaties van een caféracer.

De verbeterde, op de rijder gerichte technologieën hebben voor een hoger niveau van moderne mogelijkheden gezorgd die het vertrouwen van de rijder nog meer stimuleren en een ongeëvenaarde Thruxton RS-rijervaring creëren.

Twin colour Matt Storm Grey/Matt Silver Ice Triumph Thruxton RS

THRUXTON RS STIJL

Van het schrijven van motorgeschiedenis tot het vertegenwoordigen van een generatie caféracers, is deze opvallende, mooie en authentieke motorfiets de volgende evolutie van de gevierde Thruxton.

De nieuwe Thruxton RS heeft een geheel nieuwe, donkere look en, om de toonaangevende status van de caféracer te weerspiegelen, heeft de Thruxton ook een groot aantal elegante premium details.

Step

Thruxton RS

De legende heeft zich verder ontwikkeld met een ongelofelijke compleet nieuwe versie van Triumph's originele café racer.

Wij nemen onze verantwoordelijkheden ten aanzien van uw gegevens uiterst serieus. Triumph heeft altijd de gegevens die wij over u hebben gerespecteerd, en zal dit blijven doen.