Skip to main content

 

 

De Thruxton tilt de moderne klassieke sportmotor naar een nieuw niveau waarbij een prachtige strakke en imposante stijl wordt gecombineerd met een scala aan details van hoge kwaliteit.  Het hart van deze motorfiets wordt gevormd door de 1200cc Bonneville-motor met hoog vermogen en het unieke Thruxton-geluid, die een revolutionair koppel, prestaties en functionaliteit levert.  

Het chassis en de vering van de Thruxton zijn helemaal gericht op het strakke rijgedrag dat volledig past bij het uiterlijk van de caféracer. Met een sportieve ergonomie, clip-onstuur, dubbele schijfremmen voor en een 17-inch voorwiel, en de kenmerkende Triumph-rijdynamiek van neutraliteit, wendbaarheid en stabiliteit levert de Thruxton een werkelijk intens spannende rijervaring. 

De combinatie van een opvallende stijl, prestaties waarvan je kippenvel krijgt, een ongeëvenaard verleden en echt karakter maken dat de Thruxton de wedergeboorte is van dé klassieke caféracer.

 

 

 

DE THRUXTON 1200-SERIE IN CIJFERS

1200 cc-TWINMOTOR

Ontworpen voor de opwindende klanken van een Britse race-twin, met het volle, rauwe geluid dat past bij de legendarische naam Thruxton.

112 Nm MAXIMUMKOPPEL

Het maximumkoppel van 112 Nm is 62% hoger dan dat van het Thruxton-blok van de vorige generatie, met meer vermogen over het hele toerentalbereik.

160+ Ruim ACCESSOIRES

Wat is een caféracer zonder uw eigen persoonlijke touch? Kies uit ruim 160 luxe custom-geïnspireerde accessoires.

97 PK PIEKVERMOGEN

Een opwindende vermogensafgifte over het hele toerentalbereik van de Bonneville-motor met hoog vermogen en een uniek Thruxton-geluid.

VIEW SPECIFICATION
Triumph Classics Motorcycles

Classics Promoties

Voordat je een nieuwe Triumph Modern Classic koopt, check eerst even onze aanbiedingen & promoties.