Skip to main content

Bonneville T120 Black

Jet Black
Prijzen Vanaf 12.980,00 €
Stel Uw Motorfiets Samen
Triumph bonneville T120 motorcycle jet black side shot
Tap and drag Click and drag
Loading your ride Loading your rideBONNEVILLE T120 BLACK

Ruig, stoer en een veel karakter: de Bonneville T120 Black heeft een roemrucht verleden, allure en biedt prestaties.

Deze motorfiets heeft al het legendarische karakter, de kwaliteiten en de functionaliteit van de Bonneville T120, maar tilt die naar een nieuw niveau met uitstraling, individualiteit en stijl, van de zwarte velgen en een zwarte handgreep tot de nachtzwarte afwerking van het motorblok.  En in combinatie met een doorgestikt donkerbruin zadel en zwarte dubbelwandige uitlaten in peashooterstijl is deze motorfiets een pure Triumph, maar dan met een duister randje.

Hij rijdt net zo fantastisch.  Deze motorfiets heeft net als de Bonneville T120 een speciaal frame en speciale veringconfiguratie, ABS, elektronische gasklepregeling, tractiecontrole, bekrachtigde koppeling, twee rijmodi, verwarmde handvatten en vloeistofkoeling voor een lager brandstofverbruik.  Dit resulteert in totaal vertrouwd, relaxt en meeslepend rijden, alles wat nodig is voor een ritje door de stad of een reis van twee weken, alleen of met een duopassagier.

 

 

 

DE BONNEVILLE T120-SERIE IN CIJFERS

1959 INTRODUCTIE

De T120 heeft nog de tijdloze stijl van de originele Bonneville uit 1959 die aan de wieg stond van een culturele revolutie.

1200 CC BONNEVILLE TWIN

1200cc-motorblok dat speciaal voor deze moderne klassieker is gebouwd en is ontwikkeld met instandhouding van het silhouet van het origineel uit 1959.

80 PK PIEKVERMOGEN

Het motorblok met hoog koppel geeft niet alleen onderin maar over het hele toerentalbereik veel vermogen af.

160+ ACCESSOIRES

Pas de stijl, prestaties en functionaliteit van uw Bonneville T120 helemaal aan uw smaak aan met ruim 160 accessoires van hoge kwaliteit.

Bekijk de specificaties
Triumph Classics Motorcycles

Classics Promoties

Voordat je een nieuwe Triumph Modern Classic koopt, check eerst even onze aanbiedingen & promoties.