Skip to main content

SCRAMBLER 1200

RIJHULPTECHNOLOGIE

Categorie dominerende motorfietstechnologieën die gericht zijn op de bestuurder

Triumph Scrambler 1200 riding down a country road on a touring adventure, using all new TFT technology and connectivity

 


De gloednieuwe Scrambler 1200 is een spannende motorfiets die nieuwe normen stelt en de volgende stap vertegenwoordigt in dual-purpose rijden.  Alles wat een moderne scrambler zou moeten zijn, deze nieuwe 1200 evolutie heeft geavanceerde prestaties, houding en stijl, gecombineerd met alle mogelijkheden van een echt avontuurlijke motorfiets, gebouwd om een sublieme rijervaring te bieden op elke weg. 

Een nieuwe modern classic motor-serie die de legende doet herleven die Triumph is gestart – een motorfiets waarvan elke centimeter een echte scrambler is, en die net zo fantastisch rijdt op de weg als offroad, ongelooflijk krachtig, met toonaangevende uitrustingr en tijdloze stijl.  

En daarom zijn de Scrambler 1200 XC- en XE-modellen beide voorzien van een categoriebepalende, makkelijk te bedienen, geavanceerde technologie om een al geweldige rit nog verder te verbeteren.


 
 

DE SCRAMBLER 1200 XC

De nieuwe Scrambler 1200 XC is niet alleen een fenomenale mix van moderne custom-stijl en authentiek iconisch Triumph-scrambler DNA, maar ook de eerste van een gloednieuwe categorie dankzij de unieke hoge specificaties en echte geschiktheid voor alle wegen.  En als aanvulling op deze nieuwe innovaties is een ongelooflijke reeks nieuwe motorfiets-technologie opgenomen als een integraal onderdeel van uw rit.

 ‘For the ride’ technologie

Inschakelbare ABS en tractiecontrole verbeteren de interactie met de bestuurder. Vijf rijmodi – Road, Off-Road, Rain, Sport en Rider-Configurable – kunnen elk worden ingeschakeld via de verlichte schakelaars van de XC en worden aangepast aan de omstandigheden en rij-voorkeuren , ongeacht het terrein waarinu rijdt.  De koppelbekrachtiging vereenvoudigt de bediening van de koppeling (een enorm voordeel, vooral bij langere ritten) om het comfort van de rijder te optimaliseren.

Triumph Scrambler 1200 XC riding around a corner on remote country road

Multifunctionele technologie

Het prachtig geïntegreerde nieuwe 2de generatie full-color TFT-dashboard heeft twee verschillende aanpasbare ontwerpen die de leesbaarheid onder alle omstandigheden waarborgen. Er is een volledige LED Scrambler 1200-verlichtingsset inclusief: een koplamp van 5 inch (metDaytime Running Lights waar de nationale wetgeving dit toestaat), achterlicht met mooie gedimde details en landspecifieke richtingaanwijzers.  Het sleutelloze startsysteem, cruise control en USB-laadpunt van Triumph zijn standaard aangebracht.

Triumph Scrambler 1200 XC TFT Instruments


Technologie-accessoires

De Scrambler 1200 XC kan ook worden uitgerust met een extra My Triumph-connectiviteitsmodule die 's werelds eerste geïntegreerde GoPro®-besturingssysteem mogelijk maakt, samen met 'turn-by-turn'-navigatie in samenwerking met Google door middel van  een nieuwe Triumph-telefoonapp. De My Triumph-connectiviteitsmodule maakt ook het bedienen van de telefoon en het afspelen van muziek mogelijk, waarbij alle drie de functies worden gebruikt en beheerd door de rijder via het nieuwe TFT-dashboard.  Een bandenspanningsbewakingssysteem (TPMS) en verwarmde handvatten zijn ook verkrijgbaar als accessoires voor de XC.

 

 

 

 

DE SCRAMBLER 1200 XE

De nieuwe XE vormt de volgende stap in de scrambling-evolutie en is ontworpen voor uitstekende prestaties en controle. Geavanceerde technologie staat centraal bij het creëren van een eersteklas rijervaring.  Met alle geavanceerde specificaties van de XC, plus een pakket hoogwaardig geavanceerde technologie die nog nooit eerder samen is gebracht op een Triumph-motorfiets, draagt de toonaangevende Scrambler XE nog meer bij aan uw rit van topkwaliteit.
 

Premium XE-technologie

Het eerste GoPro®-besturingssysteem ter wereld dat is geïntegreerd in een motorfiets (gefaciliteerd via een My Triumph-connectiviteitsmodule en verkrijgbaar als accessoire) maakt camerabediening tijdens het rijden mogelijk. Een andere primeur is de intuïtieve 'turn-by-turn'-navigatie die via de TFT-dashboard wordt weergegeven. Dit nieuwe navigatiesysteem wordt in samenwerking met Google en geleverd via een nieuwe Triumph -app. Telefoon- en muziekbediening wordt ook ondersteund, zodat de rijder zijn muziek- en telefoonbediening kan regelen via de verlichte schakelaarbehuizing.

Triumph Scrambler 1200 XE scrambling aver dusty plains. Rider wearing limited edition Scrambler 1200 clothing, Bell helmet and integrated GoPro

‘For the ride’ technologie

De geoptimaliseerde bochten ABS en tractiecontrolesystemen staan centraal bij deze superieure rijervaring.  Deze worden ondersteund door een Inertial Measurement Unit (IMU) die continu metingen uitvoert en de hellingshoek berekent, waarbij de ritinstellingen automatisch worden aangepast om de rijkwaliteit en -stabiliteit te optimaliseren, zelfs in extreme omstandigheden.

Triumph Scrambler 1200 XE Riding modes

Multifunctionele technologie

De fenomenale specificatie van de XE wordt compleet gemaakt door een ongelooflijke reeks multifunctionele technologie, waaronder het nieuwe tweede generatie full-color TFT-dashboard van Triumph.  Dit dashboard heeft een mogelijkheid om het startscherm te personaliseren met zijn/ haar naam en wordt bediend met de verlichte schakelaars om u alle informatie over de rit te geven, wanneer u het nodig hebt en in haarscherpe details.  Er zijn zes rijmodi beschikbaar op de XE – Road, Off-Road, Rain, Sport, Rider-Configurable en Triumphs adventure bike specificatie Off-Road Pro-modus – elke modus past de gasklepregeling, ABS en tractiecontrole-instellingen aan aan uw omgeving.  En Triumphs sleutelloze startsysteem, cruise control en USB-laadpunt zijn standaard aangebracht.

SCRAMBLER 1200: THE REAL DEAL

The first, the best, and the most exciting... on every level.

Vraag een proefrit aan