Skip to main content

Bonneville Bobber Black

Matt Ironstone
Prijzen Vanaf 14.855,00 €
Triumph Bobber Black Ironstone right hand side CGI
Tap and drag Click and drag
Loading your ride Loading your ride

 

DONKERDER, RAUWER, KRACHTIGER

Even opwindend om te zien als om te berijden: de nieuwe Bonneville Bobber 

Perfecte integratie van alle kwaliteitskenmerken van een Bobber met prachtige details, een hoogwaardige afwerking en die legendarische lijnen.  De stijlvolle look van de Bobber wordt nog versterkt met de unieke stuureindspiegels, stuursteunen, glanzend zwarte richtingaanwijzers, afsluitbare tankdop met logo en het klassiek vormgegeven dubbele gasklephuis voor een minimalistische, no-nonsense stijl, gespierde allure en zelfbewuste uitstraling.

Volledig zwarte details, hoogwaardige badges en een fraaie, unieke afwerking brengen de legendarische Bonneville-lijn op een heel nieuw niveau.  Tot de exclusieve toevoegingen behoren een zwarte schuin afgesneden uitlaat, een zwarte verchroomde koplamprand, zwarte naven, stuur, motordeksels en een unieke zwarte zadelsteun voor een nog betere look en uitstraling, met meer karakter, een agressievere gespierde allure, volledig zwarte stijl en nog hoogwaardigere specificaties.  

 

.

 

 

BONNEVILLE BOBBER BLACK

1200 cc-MOTOR

De unieke verticale parallelle Bonneville-twinmotor van de Bobber Black is het legendarische kenmerk van de Britse Modern Classics van Triumph.

106 Nm MAXIMUMKOPPEL

Een hoog koppel en massa's vermogen bij lage toerentallen en in het middenbereik staan garant voor opwindende hotrod-ritten.

77 PK PIEKVERMOGEN

Indrukwekkend vermogen, toonaangevend koppel in deze klasse en dat heerlijke specifieke Bobber-geluid.

130 Ruim ACCESSOIRES

Maak een Bonneville Bobber Black precies zoals die van u moet zijn, met meer dan 130 originele Triumph-accessoires.

Bekijk de specificaties

HOOGTEPUNTEN VAN DE BONNEVILLE BOBBER

NOG MEER KARAKTER

Het karakteristieke, gestripte Bobber-silhouet, met een nog agressievere, krachtiger uitstraling. Het dikkere, 16 inch-voorwiel, de dubbele remschijven en de meer gespierde voorvorken van 47 mm verlenen de motorfiets een nog imposantere, niet te missen aanwezigheid.

NU MET EEN NOG 'DUISTERDER‘ STIJL

De customstijl die u van een echte bobber verwacht, nu met nog meer karakter. Volledig verduisterde designdetails met luxe badges. Luxueuze afwerkingsdetails, inclusief zwart gelakte schuin afgesneden uitlaatpijp, zwarte verchroomde koplamprand, zwarte naven, stuurstang, motorkappen en een unieke, zwarte zadelsteun.

NOG BETERE SPECIFICATIES

Met geheel nieuwe meer gespierde en zwaarder gespecificeerde Showa-cartridgevorken van 47 mm en nieuwe, in zijn klasse onovertroffen voorremmen met dubbele remschijven en axiale remklauwen met 2 plunjers van Brembo. Standaard met multifunctionele full-LED-koplamp en cruisecontrol.

Triumph Classics Motorcycles

Classics Promoties

Voordat je een nieuwe Triumph Modern Classic koopt, check eerst even onze aanbiedingen & promoties.

Bonneville Bobber

Triumph Bonneville Bobber motorcycle Morello Red

Bonneville Bobber

Prijzen Vanaf 13.530,00 €

Triumph Bonneville Bobber Black Side Shot

Bonneville Bobber Black

Prijzen Vanaf 14.680,00 €