Skip to main content

OFFICIËLE PROTOTYPETEST VAN DE

NIEUWE TIGER 1200

Triumph Tiger 1200 prototype

 

Het voordeel van de T-Plane driecilinder

Waarom zou je niet alles kunnen hebben? Wij zijn ervan overtuigd dat de perfecte all-road motor wel degelijk bestaat. De officiële prototypetest van de nieuwe Tiger 1200 brengt Triumphs T-Plane driecilinder voor het eerst naar het segment van de grote adventure motoren.

Met meer kracht en karakter dan zijn directe concurrent, de enige andere motor in zijn categorie met cardan, beschikt de nieuwe 1200-motor over het koppel van een twin in de lage toeren en koppelt dat aan de eindsprint en bijbehorende geluid dat alleen een Triumph driecilinder kan leveren.

 

 

Heerlijk vlot en verfijnd, met ongelofelijke respons en tractie. Zowel geschikt om stof te doen opwaaien als om door de bochten te glijden, of om in stijl de continenten te doorkruisen. 

 

 

 

Step

GLOEDNIEUWE TIGER 1200

Nauwgezet ontworpen en gemaakt zonder enige vorm van compromis. Registreer je nu en mis geen enkele update over de officiële tests van de Tiger 1200.

Algemene voorwaarden

We nemen onze verantwoordelijkheden met betrekking tot data zeer serieus. Triumph heeft de gegevens die wij over u bewaren altijd met respect behandeld en zal dat ook blijven doen.

 

 

LICHTER EN KRACHTIGER

Lichter en krachtiger, de nieuwe transformatie van de Tiger 1200 komt eraan.De volledig nieuwe Tiger 1200 zit nu in de spannende laatste testfase.

 

De term 'transformatie' dekt eigenlijk niet eens de lading. De ongelofelijke Tiger 1200 werd ontworpen om de nieuwe ultieme grote adventure-rit af te leveren en brengt alle voordelen in één nieuwe grote motorfietsfamilie. Dankzij een verbluffende gewichtsverlaging is hij nu beduidend lichter dan z'n directe concurrenten en zal hij alle voordelen van een driecilinder koppelen aan een nieuw niveau van wendbaarheid, controle en handling.