Maverick Inspiration Pack

  onderdeelnummer:
  POA

  Omschrijving

  Als u wilt dat uw Bonneville Speedmaster een minimalistischer look met het rauwere postuur van een Bobber, is de 'Maverick'-inspiratieset de perfecte keuze voor u. Het rauwere postuur wordt verkregen met toevoeging van een platter, lager zwart stuur en met een set zwarte spruitstukdeksels en zwarte dubbelwandige uitlaatdempers die speciaal zijn ontworpen door Vance & Hines voor een herkenbaar uitlaatgeluid.

  De inspiratieset bevat ook een prachtig afgewerkt bruin doorgestikt eenpersoonszadel dat helemaal past bij de klassieke vormgeving van de Speedmaster. Verder omvat de set een zwart achterspatbord dat in de plaats komt van het originele passagierszadel, en een handsteunverwijderingsset om het achtereind van uw motor te stroomlijnen met het eenpersoonszadel.

  Een zwarte machinaal bewerkte olietankdop is de finishing touch voor de geminimaliseerde, slanke en afgetrainde stijl van deze nieuwe Britse klassieke custom. De nieuwe Britse klassieke custom, de Bonneville Speedmaster, is klaar om helemaal de uwe te worden.


  terug naar zoekresultaten