Arrow Uitlaatsystemen

    Zonder hoogstaande kwaliteit zijn grote prestaties onmogelijk. Een filosofie die onze partner Arrow met zorg naleeft bij het ontwikkelen van de exclusief voor Triumph ontworpen uitlaatsystemen.

    Door hun innovatieve vormgeving, hoogstaande technologie en hun rijke ervaring op het circuit zijn zij in staat de prestaties van een aantal Triumph modellen, waaronder de zeer sportieve Daytona, te verbeteren.

    De voor Triumph ontworpen productlijn bestaat uit een aantal "slip-on" dempers met E-keur en een aantal complete race uitlaten die speciaal ontworpen zijn voor gebruik op het circuit. Voor alle systemen geldt dat zij gemaakt zijn van hoogwaardige materialen zoals titanium en carbon, waardoor zij naast de verhoogde prestaties ook zorgen voor een afname van het gewicht en een mooier geluid. 

    Voor de installatie van Triumph Arrow uitlaatsystemen is een update van de ESU om de maximale prestaties te behalen. Net als alle accessoires van Triumph geldt ook voor de Arrow uitlaten een standaard garantie periode van 2 jaar.