ERVAAR DE TIGER MET EEN VERLENGDE PROEFRIT

  Wij hebben er alle vertrouwen in dat je onder de indruk zult zijn van onze Tiger modellen. Daarom bieden we je rijdens de maanden april en mei een verlengde proefrit aan zodat je voldoende tijd hebt om kennis te maken

  Gratis aluminium kofferset

  Wanneer je na de proefrit bent overtuigd en overgaat tot aanschaf  van een nieuwe Tiger 800 of Explorer dan ontvang je deze zilverkleurige aluminium kofferset t.w.v. € 735,- gratis . Deze aanbieding loopt tot en met eind mei.


  Tiger Explorer XCX

  De Explorer XCx is gebouwd om oneidig te reizen, ongeacht te condities of ondergrond. Met zijn standaard gemonteerde spaakvelgen, aluminium carterbeschermplaat, handkappen, valbeugels en extra off-road rijmodus is de XCx klaar om buiten de gebaande paden te gaan. Daarbij zorgen het Corner Optimized ABS , de Semi-Actieve vering (TSAS), en Traction Control voor optimale feedback en controle in alle omstandigheden. De XCx ook verkrijgbaar als "LOW" variant met een zadelhoogte van 785mm - 805mm.


  Boek een proefrit

  Tiger Explorer XCx Low

  De Tiger Explorer XCX low biedt dezelfde kwaliteit en innovaties als de Explorer XRX en maakt dankzij een verlaging van de zithoogte met 52mm de Tiger Explorer toegangkelijker voor nog meer motorrijders. Deze verlaging is mogelijk gemaakt door het montreren van aangepaste vering, waarbij ook de radiator bescherming en de aluminium carterbeschermer zijn aangepast.  Boek een proefrit

  Tiger Explorer XCA

  De Tiger Explorer XCA biedt dezelfde technologie en innovaties als de XCx, maar gaat om een aantal punten nog net een stap verder. Zo biedt de XCA twee extra rijmodi, een verhoogde touring ruit, mistlamen en een verwarmde zadels. Daarbij is de XCA voorzien van Hill Hold control, waardoor je eenvoudig vanuit stilstand tegen een helling op rijdt zonder je rem te gebruiken. Dit maakt dat je met de XCA met nog meer gemak en comfort grote afstanden aflegd in alle omstandigheden en op elk terrein.

  Boek een proefrit

  Tiger Explorer XRX

  De Explorer XRx is gebouwd om oneidig te reizen in alle comfort. Zijn unieke 1215cc driecilinder dat gecombineerd is met een verslavend rijwielgedeelte vormen samen het beste excuus om de langste en mooiste route te kiezen. Daarbij zorgen het Corner Optimized ABS , de Semi-Actieve vering (TSAS) en Traction Control voor optimale feedback en controle in alle omstandigheden. Standaard is de XRx voorzien van Cruise Control, een elektronisch verstelbaar windscherm, handkappen en verwarmde handvatten voor nog meer comfort. De XRX ook verkrijgbaar als "LOW" variant met een zadelhoogte van 785mm - 805mm.

  Boek een proefrit

  Tiger Explorer XRX Low

  De Tiger Explorer XCx low is toegankelijk voor meer motorrijders dankzij de significant lagere zadel dan de standaard Explorer XCx. Het verlaagde profiel is gerealiseerd door het monteren van een aangepast zadel en het inkorten van de veerwegen. De wijzigingen zorgen ervoor dat het zadel nu 52mm lager is geworden, waarmee de zadelhoogte van de XCX nu op 785 – 805mm zijn komen te liggen.  Boek een proefrit

  Tiger Explorer XRT

  De Explorer XRT behoord tot de topmodellen van de Explorer familie, met een ongekend niveau aan apparatuur en technologie om een ​​motorfiets te bieden die volledig is voorbereid op elk avontuur - ongeacht de afstand of bestemming. Zo is de Explorer XRT standaard uitgerust met een voor bochten geoptimaliseerd ABS systeem, Triumph Semi Active Suspension, Hill Hold Control, Cruise Control , de keuze uit vijf rijmodi, verwarmde handvatten en verwarmde zadels.


  Boek een proefrit

  Expedition Aluminium kofferset (zilver)

  Deze waterdichte koffers hebben een inhoud van 37 liter en zijn gemaakt 1.5mm dik aluminium. De sleutels van de koffer zijn gelijk aan die van het contactslot en dus heb je aan een sleutel genoeg. Op de hoeken van de koffers zijn plastic hoekstukken aangebracht voor extra bescherming tijdens avontuurlijke reizen. De koffers worden bevestigd met bijpassende beugels en zijn eenvoudig te bevestigen en van de motor te halen.

  Voor het bevestigen van de koffers zijn de bijpassende kofferbeugels nodig (A9508193). Bij de Tiger 800 en Explorer modellen waar deze niet standaard gemonteerd zijn worden deze tot eind mei gratis meegeleverd.

  Maak het plaatje compleet...


  De enige die wat wij doen beter kan maken ben jij. Daarom hebben wij een uitgebreide serie aan accessoires ontwikkeld zodat jij jouw Tiger perfect kunt maken.

  Expedition Aluminium Top Box Silver - A9500530

  LED Fog Lights - A9838021

  Engine Protection Bars - A9788004

  MET DE JUISTE MOTORKLEDING BEN JE KLAAR VOOR IEDER AVONTUUR

  Waar je reis ook heen gaat, met deze Adventure-tour jas en bijpassende broek blijf je droog en warm.

  KOM MEER TE WETEN

  Verlengde proefrit campagne april en mei - Voorwaarden

  1. Het aanbod van de verlengde proefrit loopt enkel in de maanden april en mei 2017.  
  2. Voor het deelnemen aan een proefrit dien je in het bezit te zijn van een geldig europees rijbewijs. 
  3. De verlende proefritten worden aangeboden door officieel erkende Triumph dealers, mogelijk vragen zij een kleine financiele bijdrage. Informeer hiernaar bij uw Triumph dealer.  
  4. De lengte van de verlengde proefrit wordt bepaald door de Triumph dealer en kan afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van het gewenste model op de gewenste datum/ tijdstip. 
  5. Voor het maken van de proefrit zal u gevraagd worden een afstand van verhaal te ondertekenen voor het in gebruik nemen van de motor. 
  6. Wij verzoeken u een goedgekeurde helm en motorkleding mee te nemen.

  Promotie voorwaarden Expedition kofferset.

  Bij aanschaf van een nieuwe Tiger 800 of Tiger Explorer ontvangt u een gratis Expedition kofferset t.w.v. € 735,-

  Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2017 (uiterste inschrijvingsdatum) bij aanschaf van een nieuwe Tiger 800 of Tiger Explorer. Op de XR, XRX en XCX worden de bevestigingsbeugels gratis meegeleverd en gemonteerd, deze behoren tot de standaarduitrusting van de XCA en XRT modellen. De aangeboden kofferset is zilverkleurig (A9500600). Bovengenoemd bedrag is incl. btw