Skip to main content

reserveer je gloednieuwe 2024 Daytona 660

Nog maar een paar stappen om je nieuwe 2024 Daytona 660 te reserveren.
Leverbaar vanaf Spring 2024

1 VUL HET FORMULIER IN

Vul hieronder het korte formulier in om het dealerbedrijf van je keuze te informeren dat je wilt reserveren.

2 OPROEP VAN DEALERBEDRIJF

Het dealerbedrijf van je keuze neemt contact met je op om de (volledig restitueerbare) reserveringskosten te innen.

3 INFORMATIE VAN HET DEALERBEDRIJF

Het dealerbedrijf van je keuze brengt je op de hoogte als je motorfiets beschikbaar is voor een testrit en informeert je over de leverdatum.

4 EIGENDOM

Je dealerbedrijf bevestigt dat je motorfiets klaar is voor je volgende spannende avontuur.

RESERVEER EEN TRIUMPH

/ /

INRUILEN

Je overweegt je motor in te ruilen?

Kies het Triumph dealerbedrijf van je voorkeur.

Voer je postcode, plaats of naam in.

of
Loading icon Vind dichtsbijzijnde dealer

Contact houden

Loading icon Verzenden

We gebruiken de gegevens die je hierboven hebt verstrekt om contact met je op te nemen en de reservering van een motorfiets af te handelen. We gebruiken ze mogelijk ook om je te vragen hoe het is gegaan. Dit betekent dat we je gegevens met onze dealerbedrijven of medewerkers delen (lees hier ons volledige privacybeleid). Kies de relevante opties als je in de toekomst informatie over onze producten, diensten en aanbiedingen wilt ontvangen. Je kunt je op elk gewenst moment afmelden voor deze diensten door je rechtstreeks voor e-mails van Triumph af te melden of door contact op te nemen met je dealerbedrijf.

De reserveringskosten zijn op elk moment volledig restitueerbaar. Het is geen verbintenis van Triumph Motorcycles of het gekozen Triumph-dealerbedrijf om je een motorfiets te verkopen, noch een verbintenis van jou om een motorfiets te kopen. De reserveringskosten worden uitsluitend door het Triumph-dealerbedrijf gebruikt om redelijke inspanningen te leveren om je een motorfiets of productieslot voor een motorfiets toe te kennen. Het Triumph-dealerbedrijf nodigt je uit voor een testrit zodra een motorfiets beschikbaar is. Als je niet op het dealerbedrijf reageert of als het dealerbedrijf de reservering om welke reden dan ook niet wil voortzetten, krijg je de reserveringskosten terug. Als je besluit om een Triumph-motorfiets te bestellen, moet je hiervoor een afzonderlijke overeenkomst tussen jou het Triumph-dealerbedrijf sluiten. Je kunt het Triumph-dealerbedrijf vragen om de reserveringskosten over te zetten in een bestelling van een Triumph-motorfiets of om het bedrag terug te krijgen.