Pasvorm

  Het is een bekend gegeven: wanneer u prettig wilt rijden, moeten uw jack en uw jeans prettig zitten. Zitten ze te strak, dan wordt het onplezierig, waardoor u uw concentratie verliest en bij waterdichte kledingstukken kunnen waterdichte naden extra belast worden, waardoor water zou kunnen binnendringen.

  Wanneer de kleding te ruim zit, kan deze onder het rijden gaan flapperen, hierbij zouden protectors kunnen gaan schuiven, wat uw veiligheid in gevaar zou kunnen brengen.

  Borst

  Trek een meetlint achter uw rug om, onder uw armen door naar voren, draag hierbij niet meer dan uw Triumph T-shirt als bovenkleding. Neem uw borstomvang op bij het breedste deel van uw borst. Deze maat is gelijk aan de jackmaat die u nodig heeft, bijvoorbeeld 42” of 104 - 107 cm is gelijk aan maat 42 of een medium jack. Wij bieden alfabetische of numerieke maatvoering om aan te sluiten op de wensen van onze rijders, zo geeft bijvoorbeeld de alfabetische maatvoering meer flexibiliteit wanneer u de benodigde onderkleding moet kiezen bij een volledige winteroutfit met uitneembare voeringen.

  De borstafmeting die op het maatlabel wordt getoond, geeft de daadwerkelijke afmetingen van het jack weer. Deze maat is afgestemd op een natuurlijk, gemakkelijk draagcomfort.

  Middel

  Neem de maat van uw middel net boven de boord van uw jeans. Let erop dat u in een gemakkelijke houding staat en niet inademt, om ervan verzekerd te zijn dat de jeans gemakkelijk zitten tijdens het rijden.

  Heupen

  Neem de maat rondom het volste deel van uw achterwerk en heupen.