Exclusief aanbod: Nu tijdelijk een voucher t.w.v € 1000,- bij een Tiger Explorer

    Wanneer u voor 30 november 2016 overgaat tot aanschaf van een nieuwe Tiger Explorer ontvangt u een voucher ter waarde van € 1000,-. Deze kunt u naar eigen inzicht besteden aan Triumph kleding en Triumph accessoires. 

    De Tiger Explorer is gemaakt voor het grote avontuur. Met zijn krachtige 1215cc driecilinder, robuuste cardan, uitgebalanceerd rijwielgedeelte en de nieuwste technologiëen is de nieuwe Explorer een klasse apart. Daarbij kunt u dankzij de verschillende uitvoeringen kiezen voor de Tiger Explorer die het beste bij uw wensen past. Zo is er al een Tiger Explorer vanaf € 15.200,-. Lees meer over de Tiger Explorer.

    Voorwaarden: Dit aanbod wordt u exclusief aangeboden via uw Triumph dealer en is van toepassing bij aankoop van een nieuwe Tiger Explorer XR, XRx, XRt, XCx, XCa voor 31 november 2016. De voucher kan niet ingewisseld worden voor geld en dient direct bij aankoop te worden gebruikt voor het bestellen van Triumph kleding en/of accessoires. Het hierboven genoemde bedrag is inclusief BTW en exclusief eventuele montagekosten. 

    RESERVEER EEN PROEFRIT >